Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio Visual: Εγκριση ομολογιακού 8 εκατ. ευρώ

Ομολογιακό δάνειο ύψους 8 εκατ. ευρώ για αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανείων και τη συμμετοχή στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της θυγατρικής ΣΤΕΡ ΣΙΝΕΜΑΣ ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της Audio Visual στις 30 Ιουνίου.

Audio Visual: Εγκριση ομολογιακού 8 εκατ. ευρώ
Ομολογιακό δάνειο ύψους 8 εκατ. ευρώ για αναχρηματοδότηση μέρους των υφιστάμενων δανείων και συμμετοχή στρατηγικού επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της θυγατρικής ΣΤΕΡ ΣΙΝΕΜΑΣ ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της Audio Visual στις 30 Ιουνίου.

Ειδικότερα, η Γ.Σ. ενέκρινε την παραίτηση της ημετέρας εταιρίας από το δικαίωμα προτίμησης στη μελλοντική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της άνω θυγατρικής της κατά 8 εκατ. ευρώ προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτή στρατηγικός επενδυτής ως νέος μέτοχος.

Για το σκοπό αυτό διενεργήθηκε αποτίμηση της εμπορικής αξίας του 100% των μετοχών της εταιρίας ΣΤΕΡ ΣΙΝΕΜΑΣ Α.Ε. από ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο, την Deloitte Χατζηπαύλου Σοφιανός & Καμπάνης.

Επίσης, ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης κ. Ιωάννης Κουρτέσης ανακοίνωσε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία συγχώνευσης με την εταιρία ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Α.Ε., το 85% των μετοχών της οποίας εξαγόρασε η εταιρία την 23η Δεκεμβρίου 2005.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκε η ανέγερση του νέου σύγχρονου κτιρίου της εταιρίας στην ιδιόκτητη έκταση στο Κορωπί και επίκειται η μεταφορά προσωπικού στις εκεί εγκαταστάσεις, ενώ επίκειται η μεταφορά της έδρας της εταιρίας σε νέο κτίριο στο Μαρούσι, η οποία εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v