Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Πώληση συμμετοχής στην Αναστηλωτική

Στην πώληση του 100% της συμμετοχής της στην εταιρία Αναστηλωτική ΑΤΕ, έναντι 6,15 εκατ. ευρώ, προχώρησε η διοίκηση της εταιρίας SATO. H συγκεκριμένη συμμετοχή αντιπροσώπευε το 7,538% του μετοχικού κεφαλαίου της κατασκευαστικής εταιρίας.

SATO: Πώληση συμμετοχής στην Αναστηλωτική
Στην πώληση του 100% της συμμετοχής της στην εταιρία Αναστηλωτική ΑΤΕ, έναντι 6,15 εκατ. ευρώ, προχώρησε η διοίκηση της εταιρίας SATO.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη συμμετοχή αντιπροσώπευε το 7,538% του μετοχικού κεφαλαίου της κατασκευαστικής εταιρίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου SATO κ. Γ. Θεοδωρίδης με αφορμή την κίνηση αυτή της εταιρίας, ανέφερε σχετικά: ”η πώληση της συμμετοχής μας εντάσσεται στη στρατηγική του ομίλου SATO, βάσει της οποίας προβλέπεται η αποεπένδυση από συμμετοχές που δεν εντάσσονται στη κύρια δραστηριότητα μας”, ενώ τόνισε ότι: ”τα κεφάλαια αυτά θα διατεθούν για την ολοκλήρωση του επενδυτικού μας προγράμματος καθώς και για μείωση του τραπεζικού δανεισμού”.

Όπως επισημαίνεται, η διοίκηση του ομίλου SATO δίνει έμφαση στην επέκταση του δικτύου λιανικής, με τη λειτουργία εντός της εβδομάδας του ιδιόκτητου καταστήματος ΕΝΤÓS, στο Περιστέρι, συνολικού εμβαδού 2.000 τ.μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v