Εργο για το Γ.Ε.Σ. από την Ideal Systems

Την εξαγωγή μισθοδοσίας για το σύνολο των εργαζομένων του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.) που ανέρχονται σε 40.000 εργαζομένους, ανέλαβε η Ideal Systems, ύστερα από δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό.

Εργο  για το  Γ.Ε.Σ. από την Ideal Systems
Τη μισθοδοσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.) ανέλαβε κατόπιν δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού η Ιdeal Systems.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το έργο αφορά την εξαγωγή μισθοδοσίας στρατιωτικού προσωπικού, πολιτικού προσωπικού και προσωπικού σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου (Σ.Ε.Ι.Δ.) συνολικού αριθμού περίπου 40.000 εργαζομένων.

Παράλληλα, το έργο αφορά το Ο.Λ.ΚΕ.Σ (Οικονομικό και Λογιστικό Κέντρο Στρατού) και μεταξύ άλλων αναφέρεται σε πολύπλοκες μισθοδοσίες όλων των τύπων συμβάσεων, καθώς επίσης και τη διαχείριση μισθολογικών μεταβολών κάθε επιπέδου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το έργο θα υλοποιηθεί εκμεταλλευόμενο τη σχετική τεχνογνωσία των στελεχών της Ideal Systems, καθώς επίσης και τα τεχνολογικά εργαλεία τελευταίας γενιάς στα οποία εξειδικεύεται.

Τέλος, η λύση θα υλοποιηθεί ενσωματώνοντας τόσο τεχνολογίες client/server, όσο και τεχνολογίες web με την χρήση Web & Application Server. Η τελική βάση θα χρησιμοποιεί σαν βάση δεδομένων Oracle και σαν λειτουργικό σύστημα Unix αλλά και Windows 2000 Server.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v