Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΙΕΜΕΚ: Οικιστική επένδυση 4,5 εκατ. ευρώ

Οικιστική επένδυση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, στην περιοχή μεταξύ Αττικής και Βοιωτίας, πρόκειται να ξεκινήσει η Ελβιεμέκ, προκειμένου να αποκτήσει άμεσα έσοδα. Η γενική συνέλευση της εταιρείας ενέκρινε επίσης την αλλαγή της επωνυμίας της σε ”Αξιοποίηση Ακινήτων Εμπορευματικά Κέντρα Α.Ε.”.

ΕΛΒΙΕΜΕΚ: Οικιστική επένδυση 4,5 εκατ. ευρώ
Την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας σε ”Αξιοποίηση Ακινήτων Εμπορευματικά Κέντρα Α.Ε” και ίδιο διακριτικό τίτλο Ελβιεμέκ Α.Ε., αποφάσισε η γενική συνέλευση της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, προκειμένου η εταιρεία να αποκτήσει άμεσα έσοδα, πρόκειται να ξεκινήσει οικιστική επένδυση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, στην περιοχή μεταξύ Αττικής και Βοιωτίας, για φθηνές κατοικίες.

Όσον αφορά την επένδυση ύψους περί τα 130 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη εμπορευματικού κέντρου σε ιδιόκτητη έκταση στα Οινόφυτα, πρόσφατα λύθηκε το θέμα των όρων πολεοδόμησης, ενώ υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από διεθνείς οίκους.

Η εταιρία έχει υποβάλλει προς έγκριση επιχειρηματικό σχέδιο στο υπουργείο Μεταφορών και υπολογίζει ότι ενδεχομένως και εντός του τρέχοντος έτους θα έχουν εκδοθεί οι σχετικές άδειες.

Τέλος, η γενική συνέλευση της εταιρίας αποφάσισε τη μη διανομή μερίσματος για το 2005 λόγω ζημιών που παρουσίασε και εξέλεξε το νέο διοικητικό συμβούλιο με πενταετή θητεία ήτοι μέχρι 19/07/2011.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζουν οι Νικόλαος-Δαούλης Ρεμαντάς του Δημητρίου (εκτελεστικό μέλος), Αντώνιος Δαρμής του Βασιλείου, (εκτελεστικό μέλος), Στυλιανός Παπαδόπουλος του Βασιλείου (εκτελεστικό μέλος), Αυγουστής Αυγουστάκης του Γεωργίου (μη εκτελεστικό μέλος), Φωτεινή Μπιλλήρη του Χαριλάου (εκτελεστικό μέλος), Ευάγγελος Μυλωνάς του Κωνσταντίνου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος) και Αγλαΐα Σκλάβη του Ιωάννη (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v