Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reds: Από 8/8 η διαπραγμάτευση των μετοχών

Aπό τις 8 Αυγούστου 2006 οι μετοχές της εταιρίας Reds θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με τη νέα ονομαστική αξία, 1,31 ευρώ ανά μετοχή.

Reds: Από 8/8 η διαπραγμάτευση των μετοχών
Aπό τις 8 Αυγούστου 2006 οι μετοχές της εταιρίας Reds θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με τη νέα ονομαστική αξία, 1,31 ευρώ ανά μετοχή σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Οπως επισημαίνεται η Α’ επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου 2006, αποφάσισε:

α) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των πέντε εκατομμυρίων πεντακοσίων σαράντα πέντε χιλιάδων τετρακοσίων τριάντα επτά ευρώ και δέκα λεπτών του ευρώ (5.545.437,10 Euro), με ισόποση κεφαλαιοποίηση τμήματος του λογαριασμού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της τιμής της μετοχής κατά 0,14 Euro και

β) την ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των είκοσι εκατομμυρίων εννιακοσίων ενενήντα τριών χιλιάδων τετρακοσίων σαράντα ευρώ και σαράντα πέντε λεπτών του ευρώ (20.993.440,45 Euro), προς το σκοπό ισόποσης, μερικής, διαγραφής ζημιών παρελθουσών χρήσεων, με μείωση της ονομαστικής αξίας της τιμής της μετοχής κατά 0,53 Euro.

Μετά τα ανωτέρω το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται στο ποσό των πενήντα ενός εκατομμυρίων οκτακοσίων ογδόντα εννέα χιλιάδων τετρακοσίων σαράντα επτά ευρώ και δέκα πέντε λεπτών του ευρώ (51.889.447,15 Euro), διαιρούμενο σε 39.610.265 κοινές ονομαστικές, άυλες μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης 1,31 ευρώ.

Το υπουργείο Ανάπτυξης με απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού της εταιρίας.

Το Δ.Σ. του ΧΑ κατά την συνεδρίασή του της 2 Αυγούστου 2006 ενημερώθηκε για την αύξηση/μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v