Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Infotech: Ανάκληση απόφασης για αγορά οικοπέδου

Την ανάκληση της απόφασης για αγορά οικοπέδου στην Παιανία Αττικής, εφ’ όσον ελλείπουν ακόμα αρκετά στοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου να ληφθεί απόφαση σχετικά με το εάν θα προχωρήσει η εταιρία στην υπογραφή του οριστικού συμβολαίου αγοράς του εν λόγω οικοπέδου, αποφάσισε η γενική συνέλευση της Infotech την 4η/8.

Infotech: Ανάκληση απόφασης για αγορά οικοπέδου
Την ανάκληση της απόφασης για αγορά οικοπέδου στην Παιανία Αττικής, εφ’ όσον ελλείπουν ακόμα αρκετά στοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου να ληφθεί απόφαση σχετικά με το εάν θα προχωρήσει η εταιρία στην υπογραφή του οριστικού συμβολαίου αγοράς του εν λόγω οικοπέδου, γνωστοποίησε η Infotech.

Υπενθυμίζεται, ότι την 4η Αυγούστου 2006 πραγματοποιήθηκε η μετ’ αναβολής Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στη Ν. Σμύρνη.

Με την παρουσία δύο (2) μετόχων οι οποίοι εκπροσωπούν 1.620.680 μετοχές, ήτοι το 29%του συνόλου των κοινών μετοχών με ψήφο, των οποίων οι βεβαιώσεις δέσμευσης για 1.620.680 (29%) μετοχές κατετέθησαν εμπροθέσμως και 29% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου (5.586.250), διαπιστώθηκε απαρτία που επέτρεψε στη Γενική Συνέλευση να αποφανθεί επί του μοναδικού θέματος της ημερησίας διατάξεως.

Κατά τη διάρκεια της μετ’ αναβολής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων συζητήθηκε και ελήφθη ομόφωνα απόφαση επί μοναδικού θέματος της ημερησίας διατάξεως, ήτοι την αγορά οικοπέδου.

Ειδικότερα ομοφώνως απεφασίσθη η ανάκληση της απόφασης για την αγορά οικοπέδου στην Παιανία Αττικής. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα επανέλθει προς συζήτηση του ανωτέρω θέματος όταν θα έχουν συγκεντρωθεί τα απαραίτητα για τη λήψη της απόφασης αυτής στοιχεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v