Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LogicDis: Αγορά ιδίων μετοχών σε τιμή 1,2 - 5 ευρώ

Την αγορά ιδίων μετοχών έως 10% από 1,2 έως 5 ευρώ αποφάσισε η γ. σ. των μετόχων της LogicDis, ενώ λόγω έλλειψης απαρτίας αναβλήθηκε η απόφαση για την συγχώνευση της LogicDis με τις Knowledge και Information Dynamics.

LogicDis: Αγορά ιδίων μετοχών σε τιμή 1,2 - 5 ευρώ
Πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου η τακτική επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της LogicDIS στα γραφεία της εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια της τακτικής επαναληπτικής γενικής συνέλευσης αποφασίστηκε η αγορά ιδίων μετοχών προς στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής των μέχρι του 10% του συνόλου των μετοχών.

Το διάστημα που μπορούν να διενεργηθούν οι αγορές μετοχών ισχύει για 12 μήνες μετά από την ημερομηνία έγκρισης από την επαναληπτική γενική συνέλευση, κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου. Η τιμή αγοράς θα κυμανθεί από 1,2 έως 5 ευρώ.

Λόγω της μη ύπαρξης απαρτίας τα θέματα που αφορούσαν την επικείμενη συγχώνευση της LogicDIS με τις εταιρίες Information Dynamics και Knowledge δεν συζητήθηκαν. Για τα θέματα αυτά θα συγκληθεί νέα τακτική επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων εντός των προσεχών 20 ημερών.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι η συγχώνευση με την Information Dynamics και η ένταξη στη μητρική της θυγατρικής εταιρίας Knowledge δρομολογεί την υλοποίηση του στρατηγικού στόχου του ομίλου να διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στο Δημόσιο Τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο