Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος: Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης

Την ανανέωση της σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της, για ένα ακόμη έτος, με την Beta Χρηματιστηριακή ανακοίνωσε η εταιρία Πέτρος Πετρόπουλος.

Πετρόπουλος: Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης
Η Π. Πετρόπουλος ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με απόφαση της από 24/5/2013 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανανεώνεται η χρονική διάρκεια της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της, προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους, με Ειδικό Διαπραγματευτή το μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Beta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

Ειδικότερα, η εταιρία έχει συνάψει σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την Beta Χρηματιστηριακή με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η Beta Χρηματιστηριακή θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εκδότριας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η εκδότρια θα καταβάλλει αμοιβή στην Beta Χρηματιστηριακή.

2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια 1 έτους.

3. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η Beta Χρηματιστηριακή έχει συνάψει σύμβαση με τους κ. Πετρόπουλο Κωνσταντίνο του Πέτρου και Πετρόπουλο Ιωάννη του Πέτρου, κύριους μετόχους της εκδότριας, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση των μετόχων να συνάπτουν συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v