Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Έκδοση ομολογιακών έως €3 εκατ.

Την έκδοση και διάθεση, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικής αξίας μέχρι του ποσού των 3.000.000, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Μοτοδυναμικής.

Μοτοδυναμική: Έκδοση ομολογιακών έως €3 εκατ.

Την έκδοση και διάθεση, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικής ονομαστικής αξίας μέχρι του ποσού των 3.000.000 καθώς και την αγορά ιδίων μετοχών, ενέκρινε η Γ.Σ. της Μοτοδυναμικής.

Αναλυτικά η ΓΣ ενέκρινε, το έκτο (6ο) θέμα της ημερήσιας διάταξης για την έκδοση και διάθεση, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικής ονομαστικής αξίας μέχρι του ποσού των τριών εκατομμυρίων ευρώ (€3.000.000), με ονομαστική αξία εκάστης ομολογίας ενός ευρώ (€1),και με διάρκεια κατ' ανώτατο όριο 5 έτη για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας, χωρίς τη χορήγηση από την Εταιρεία υποθήκης, ενεχύρου ή άλλου είδους εγγύησης, και εξουσιοδότησε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να αποφασίσει τους ειδικότερους όρους έκδοσης των δανείων αυτών, προβαίνοντας σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την υλοποίηση της παρούσας απόφασης.

Επιπλέον η Γενική Συνέλευση της 29η Μαίου 2013 ενέκρινε παμψηφεί το έβδομο (7ο) θέμα της ημερήσιας διάταξης περί αγοράς ιδίων μετοχών και την παροχή προς την Εταιρεία της δυνατότητας απόκτησης δικών της μετοχών, όπως ισχύει, είτε για μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με ακύρωσή τους, είτε για διάθεση μέρους αυτών στο προσωπικό, με τους ακόλουθους όρους:

α. Ο ανώτατος αριθμός των μετοχών που δύνανται να αποκτηθούν θα είναι μέχρι 600.000 που αντιστοιχούν σε ποσοστό μικρότερο του 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. β. Η ανώτατη τιμή αγοράς των μετοχών ορίζεται σε έξι ευρώ (€6) ενώ η κατώτατη σε δεκαπέντε λεπτά του ευρώ (€0,15). γ. Το χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα πραγματοποιηθούν οι αγορές των μετοχών ορίζεται σε 24 μήνες, δηλαδή από 29.05.2013 έως 29.05.2015.

Τέλος ως προς το (8ο) θέμα της ημερήσιας διάταξης περί Λοιπών Ανακοινώσεων ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ενημέρωσε τη Γενική Συνέλευση ότι, δυνάμει του υπ' αριθμ. 257/24.05.2013 Πρακτικού του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ελήφθη απόφαση


Α)περί εκλογής νέας Επιτροπής Αμοιβών με την κατωτέρω σύνθεση: Λευκοθέα Βαράγκη, Πρόεδρος, Φωτεινή Καραγεώργη, Μέλος, Κωνσταντίνος Καπαγιαννίδης, Μέλος, Ιωάννης Ταβουλάρης, Μέλος. Η θητεία ορίστηκε έως την 26.06.2015, δυνάμενη να παραταθεί μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα συγκληθεί μετά τη λήξη της θητείας, συμπίπτοντας έτσι χρονικά με τη θητεία των Μελών του ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου.


Β) περί έγκρισης τυχόν ειλημμένων αποφάσεων της προηγούμενης Επιτροπής Αμοιβών για το χρονικό διάστημα από 26.06.2012 (λήξη της θητείας των μελών της προηγούμενης Επιτροπής και του τότε συμπίπτοντος χρονικά Διοικητικού Συμβουλίου) έως 24.05.2013 (εκλογή νέων μελών Επιτροπής Αμοιβών).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v