Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 28/6 η γενική συνέλευση της Χατζηκρανιώτη

Την πρόσθετη πράξη σύμβασης ομολογιακού δανείου με την Εθνική Τράπεζα καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της αλευροβιομηχανίας Χατζηκρανιώτη την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013. Τα υπόλοιπα θέματα.

Στις 28/6 η γενική συνέλευση της Χατζηκρανιώτη
Η εταιρία Χατζηκρανιώτη θα πραγματοποιήσει ετήσια τακτική γενική συνέλευση την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 και ώρα 15.00, στα γραφεία της εταιρίας στο 1ο χλμ. Τυρνάβου - Λάρισας στον Τύρναβο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων:

- Υποβολή, ανάγνωση και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων, της εταιρικής χρήσης του έτους 2012 (01.01.2012– 31.12.2012), των σχετικών Εκθέσεων Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Πιστοποιητικών Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή της Εταιρείας σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα που έχουν υιοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα πεπραγμένα της λήξας εταιρικής χρήσης.

- Επικύρωση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια της λήξασας εταιρικής χρήσης του έτους 2012 (01.01.2012 – 31.12.2012) και απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και των Ελεγκτών της Εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης.

- Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή της Εταιρείας για τη χρήση του έτους 2013 και καθορισμός της αμοιβής τους.

- Έγκριση πρόσθετης πράξης σύμβασης ομολογιακού δανείου με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

- Έγκριση των συμβάσεων εργασίας και των αμοιβών που καταβάλλονται στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, την Αντιπρόεδρο, και λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

- Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v