Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χατζηκρανιώτη: Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης

Η Γενική Συνέλευση της Χατζηκρανιώτη ενέκρινε την πρόσθετη πράξη για τη σύμβαση ομολογιακού δανείου με την Εθνική.

Χατζηκρανιώτη: Αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης
Την πρόσθετη πράξη σύμβασης ομολογιακού δανείου με την Εθνική Τράπεζα, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Χατζηκρανιώτη, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η συνέλευση με 2.335.017 δικαιώματα ψήφων, ήτοι ποσοστό 100% των παρευρισκομένων στη Γενική Συνέλευση ενέκρινε και επικύρωσε την τροποποίηση των όρων στο από 16/01/2013 υπογραφέν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ποσού €6.400.000,00, με κάλυψη από τις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε., ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Α.Ε., για ποσό μέχρι Ευρώ 6.400.000,00, την υπογραφή πρόσθετης πράξης, ως προς το άρθρο 71 ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ του Προγράμματος.

Επίσης ενέκρινε ομόφωνα την εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, όπως προβεί στην εξουσιοδότηση εκπροσώπων της – σύμφωνα με το καταστατικό – που θα υπογράψουν την πρόσθετη πράξη, καθώς και τους τίτλους των ομολογιών, καθώς σε όλες τις απαιτούμενες κατά την κρίση του ενέργειες για την υλοποίηση αυτής της απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v