Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ίλυδα: Έγκριση ίδιας συμμετοχής σε επένδυση

Την κάλυψη της ίδιας συμμετοχής της εταιρίας στην υπό έγκριση επένδυση της δράσης ICT4Growth, αλλά και την εκλογή του νέου Δ.Σ. και της Επιτροπής Ελέγχου ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η γενική συνέλευση της Ίλυδας στις 28/6/2013.

Ίλυδα: Έγκριση ίδιας συμμετοχής σε επένδυση

Η Ίλυδα ανακοινώνει ότι η τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2013 ενέκρινε, μεταξύ άλλων, ομόφωνα την επικύρωση της κάλυψης της ίδιας συμμετοχής της εταιρίας στην υπό έγκριση επένδυση της Δράσης «Ενίσχυση Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων ανάπτυξης-παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας – ICT4Growth», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής από αφορολόγητα αποθεματικά που έχει δημιουργήσει η εταιρία και κατά ένα μικρό μέρος από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Επιπλέον, η Γ.Σ. εξέλεξε νέο πενταμελές Δ.Σ. με πενταετή θητεία, παρατεινόμενη μέχρι την πρώτη τακτική γενική συνέλευση μετά την λήξη της θητείας του, το οποίο απαρτίζουν οι κάτωθι:

1) Βασίλειος Ανυφαντάκης του Αποστόλου.
2) Γεώργιος Τσιατούρας του Βασιλείου.
3) Φίλιππος Κούτσικος του Αδαμαντίου.
4) Απόστολος Παπαδάκης του Γερασίμου.
5) Αθανάσιος Αναστασιάδης του Αθανασίου.

Ταυτόχρονα με την αυτή απόφασή της όρισε όρισε ως ανεξάρτητα μέλη του Δ.Σ., τους κ. Απόστολο Παπαδάκη και Αθανάσιο Αναστασιάδη.

Τέλος, ενέκρινε το διορισμό Επιτροπής Ελέγχου (Audit Committee), η οποία αποτελείται από τα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας, ήτοι τους κ.: Φίλιππο Κούτσικο, Απόστολο Παπαδάκη και Αθανάσιο Αναστασιάδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v