Smejc: Θα προχωρήσουμε στην εξαγορά του ΟΠΑΠ

Ο Τσέχος μεγαλομέτοχος της κοινοπραξίας Emma Delta ανέφερε πως μετά την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης, η Emma Delta θα περάσει από έλεγχο τη σύμβαση για τα λαχεία.

Smejc: Θα προχωρήσουμε στην εξαγορά του ΟΠΑΠ

Η Emma Delta θα προχωρήσει στην εξαγορά του ΟΠΑΠ δηλώνει ο J. Smejc. Όπως μεταδίδει το Reuters, o Τσέχος μεγαλομέτοχος της κοινοπραξίας ανέφερε πως μετά την ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης, η Emma Delta θα περάσει από έλεγχο τη σύμβαση για τα λαχεία.

Mε την κίνηση αυτή, αναφέρουν στελέχη της αγοράς, ουσιαστικά δίδεται ισχυρό "σήμα" επιβεβαίωσης του ενδιαφέροντος της Emma Delta για το 33% του ΟΠΑΠ. Ταυτόχρονα όμως υπάρχει ρητή πλέον προειδοποίηση, για την υπόθεση των λαχείων, ότι οι συμβάσεις θα ελεγχθούν. Και άρα αν υπάρχουν νομικές ευθύνες, για πράξεις ή παραλήψεις έναντι των συμφερόντων του Οργανισμού, αυτές θα αποδοθούν.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επικράτηση στο διαγωνισμό για την εξαγορά του 33% του ΟΠΑΠ, ο Jiri Smejc τονίζει επίσης  ότι "αυτό δεν θα προκαλέσει καθυστέρηση στην διαδικασία. Δεν βλέπω κάποιο άμεσο ή σημαντικό ρίσκο το οποίο θα μπορούσε να καθυστερήσει ή να μπλοκάρει την συμφωνία για τον ΟΠΑΠ".

Η ολοκλήρωση της μεταβίβασης αναμένεται να έχει τελειώσει τον Σεπτέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v