Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Πρώτο βραβείο στα BITE Awards

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Τεχνική Υποστήριξη για την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών κέρδισε στα βραβεία Business IT Excellence Awards η εταιρία Space Hellas.

Space Hellas: Πρώτο βραβείο στα BITE Awards
Το πρώτο βραβείο απενεμήθη στη Space Hellas, στα βραβεία Business IT Excellence Awards, για την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Η Space Hellas κέρδισε τη διάκριση αυτή στα βραβεία ΒΙΤΕ awards, που έχουν θεσμοθετηθεί από την Boussias Communications με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην κατηγορία Τεχνική Υποστήριξη.

Συγκεκριμένα, η διάκριση αφορά το νέο εξελιγμένο «Κέντρο Επιχειρήσεων» τριπλής χρήσης της Space Hellas, που παρέχει υπηρεσίες Service Desk, Network Operations Center (NOC) και Security Operations Center (SOC) συνδυαστικά, ώστε να μεγιστοποιείται το ποιοτικό αποτέλεσμα για τον πελάτη (π.χ. ταχύτητα διάγνωσης προβλημάτων, ταχύτητα αποκατάστασης), με ταυτόχρονη αύξηση της παραγωγικότητας των στελεχών και μείωσης του λειτουργικού κόστους.

Ο κ. Πάρις Δροσινός, διευθύνων σύμβουλος της Space Hellas, δήλωσε: «Το βραβείο αυτό έρχεται να σφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο μία επένδυση στρατηγικής σημασίας για τη Space Hellas, η οποία αντικατοπτρίζει τη βούληση της εταιρίας να παραμένει συνεπής, τόσο στη δέσμευσή της για την παροχή ενός υψηλού επιπέδου ποιοτικών και "ευέλικτων" τεχνικών υπηρεσιών προς τους πελάτες της, όσο και στην επιτυχή διαχείριση των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων των συμβάσεων τεχνικής υποστήριξης και παροχής managed services, που η εταιρία διατηρεί με οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v