Lavisoft: Σύμβαση με φαρμακευτική εταιρία Doctum

Σύμβαση με τη φαρμακευτική εταιρία Doctum Pharmaceuticals Α.Ε./Κ.Τ. ΓIΟΚΑΡΗΣ υπέγραψε η Lavisoft σύμφωνα με την οποία η τελευταία αναλαμβάνει την εγκατάσταση των συστημάτων της Ermis ERP και Payroll Master στην Doctum.

Lavisoft: Σύμβαση με φαρμακευτική εταιρία Doctum
Σύμβαση με τη φαρμακευτική εταιρία Doctum Pharmaceuticals Α.Ε./Κ.Τ. ΓΙΟΚΑΡΗΣ υπέγραψε η Lavisoft σύμφωνα με την οποία, η τελευταία αναλαμβάνει την εγκατάσταση των συστημάτων της Ermis ERP και Payroll Master στην Doctum.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης εταιρικών πόρων ERP ERMIS της Lavisoft δημιουργήθηκε με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών λειτουργίας μιας σύγχρονης επιχείρησης όσο μεγάλη και αν είναι αυτή, ενσωματώνοντας στο ίδιο σύστημα την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία και υιοθετώντας τις πιο καινοτόμες και λειτουργικές τεχνολογίες του κλάδου της πληροφορικής.

Το Payroll Master ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master και αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης που έχει στόχο την πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη της Μισθοδοσίας και της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού μεσαίας και μεγάλης επιχείρησης.

Επισημαίνεται πως σημαντικό πλεονέκτημα κάθε εφαρμογής του HR Master αποτελεί η δυνατότητα προσαρμογής της στο προφίλ και τις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης, παρέχοντας έτσι απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών της.

Κατέχοντας αξιόλογη τεχνογνωσία στον τομέα της πληροφορικής, η Lavisoft σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v