Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΚΕ: Ορισμός νέου οικονομικού διευθυντή

Ο κ. Χρήστος Παππαδόπουλος ορίστηκε ως οικονομικός διευθυντής και υπεύθυνος των εταιρικών ανακοινώσεων της εταιρείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΕΚΕ. Επίσης, ορίστηκαν ως μέλη της επιτροπής ελέγχου τα δυο ανεξάρτητα και μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., Πάκης Χρήστος και Ιωάννης Μαντούβαλο.

ΓΕΚΕ: Ορισμός νέου οικονομικού διευθυντή
Τον ορισμό νέου οικονομικού διευθυντή και υπευθύνου των εταιρικών ανακοινώσεων της εταιρείας, καθώς και τον ορισμό μελών της επιτροπής ελέγχου, ανακοίνωσε η ΓΕΚΕ.

Συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της 27ης Σεπτεμβρίου, αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:

* Όρισε ως οικονομικό διευθυντή και υπεύθυνο των εταιρικών ανακοινώσεων της εταιρίας τον κύριο Παππαδόπουλο Χρήστο του Αλεξάνδρου κάτοικου Αθηνών οδός Πύρρου 2Α Τ.Κ.14564 μετά την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης του κυρίου Ζήση Ναπολέοντα του Βασιλείου.

Ο νέος οικονομικός διευθυντής θα έχει την ευθύνη της άμεσης εξυπηρέτησης των μετόχων, της ισότιμης πληροφόρησής τους και της ενημέρωσης των αρχών (ΧΑ και επιτροπής κεφαλαιαγοράς).

* Όρισε ως μέλη της επιτροπής ελέγχου (η οποία θα έχει ως σκοπό την επιθεώρηση και την αξιολόγηση του έργου του εσωτερικού ελεγχτή) τα δυο ανεξάρτητα και μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ.: Πάκη Χρήστο του Ευσταθίου και Ιωάννη Μαντούβαλο του Αποστόλου.

Σημειώνεται ότι με απόφαση του Δ.Σ. της ΓΕΚΕ με ημερομηνία 25 Σεπτεμβρίου 2006, ορίστηκε επικεφαλής εσωτερικού ελέγχου ο κύριος Διονύσιος Ταγκαλάκης του Χαραλάμπους σε αντικατάσταση του κυρίου Χρονόπουλου Δημητρίου του Βασιλείου ο οποίος αποχώρησε από την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v