Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέοι ”παίκτες” στο φρέσκο γάλα της Αττικής

Δύο ακόμη ”παίκτες” της αγοράς φρέσκου γάλακτος από την περιφέρεια στην αγορά της Αττικής. Η Κρι- Κρι έχει ήδη τοποθετήσει το φερώνυμο προϊόν της στην ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώ και η Νεογάλ θα βρίσκεται στα ράφια τουλάχιστον μίας λιανεμπορικής αλυσίδας το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δύο νέοι ”παίκτες” στο φρέσκο γάλα της Αττικής
της Αθηνάς Καλαϊτζόγλου

Δύο ακόμη ”παίκτες” της αγοράς φρέσκου γάλακτος από την περιφέρεια στην αγορά της Αττικής. Η Κρι - Κρι έχει ήδη τοποθετήσει το φερώνυμο προϊόν της στην ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώ και η Νεογάλ θα βρίσκεται στα ράφια τουλάχιστον μίας λιανεμπορικής αλυσίδας το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το euro2day.gr, η Κρι- Κρι εξήλθε των συνόρων Σερρών, όπου και η έδρα της, και με το φρέσκο γάλα, το οποίο διατίθεται σε 50 επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην περιοχή της Αττικής, καθώς και στα 22 καταστήματα της Carrefour Μαρινόπουλος στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη, η διοίκηση της εισηγμένης, μετά τη θετική αποδοχή που είχε το συγκεκριμένο προϊόν της στην κατανάλωση, αντιμετωπίζει την προοπτική να διευρύνει τις συμφωνίες και με άλλες λιανεμπορικές αλυσίδες.

Παράλληλα, η διοίκηση της Νεογάλ, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ”μνηστήρες” της γαλακτοβιομηχανίας Ροδόπη, όταν προκηρυχθεί ο σχετικός διαγωνισμός πώλησης του μεριδίου της ΑΤΕ, βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις με λιανεμπορική αλυσίδα για την τοποθέτηση του φρέσκου γάλακτος που παράγει και στην Αττική.

Η αλυσίδα αυτή δεν θα είναι πάντως η ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως διευκρινίστηκε από τη διοίκηση της Νεογάλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v