Το σύστημα Orama ERP στο Βενέτη από Q & R

Το πληροφοριακό σύστημα Orama ERP της Q & R επέλεξε η Βενέτης που δραστηριοποιείται στο κλάδο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, με στόχο τη βελτίωση της οργάνωσης κατης λειτουργίας του δικτύου πωλήσεων της.

Το σύστημα Orama ERP στο Βενέτη από Q & R
Το πληροφοριακό σύστημα Orama ERP της εταιρίας Quality & Reliability επέλεξε η Βενέτης που δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και ζύμης.

Η Βενέτης, με πείρα στην οργάνωση επιχειρήσεων μέσω του συστήματος franchising, θα εγκαταστήσει όλα τα υποσυστήματα του λογισμικού Orama ERP που περιλαμβάνουν: Γενική και Αναλυτική Λογιστική, Διαχείριση Αποθεμάτων (Κύκλωμα Αποθήκης), Διαχείριση Αγορών (Εγχώριες και Κύκλωμα Εισαγωγών), Διαχείριση Προμηθευτών, Διαχείριση Παγίων, Διαχείριση Εισπράξεων και όλο το κύκλωμα Πωλήσεων, παρακολούθηση και κοστολόγηση της παραγωγής καθώς επίσης και το σύστημα λιανικής πώλησης.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, με το νέο πληροφοριακό σύστημα, η Βενέτης αναμένεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την οργάνωση και τη λειτουργία του δικτύου πωλήσεών της, το οποίο αποτελείται σήμερα από πενήντα (50) καταστήματα.

Η Q&R, η οποία αποτελεί σήμερα τη βασική επιχειρηματική μονάδα ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού του ομίλου Πουλιάδη, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων. Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 40 μεγάλοι Οργανισμοί, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και της Ευρωπαϊκής επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v