Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δίας Ιχθ.: Δεν έχει ανασταλεί η συγχώνευση με τη Σελόντα

Κανονικά συνεχίζεται η διαδικασία της εξαγγελθείσας συγχώνευσης της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες με την εταιρεία Ιχθ. Σελόντα.

Δίας Ιχθ.: Δεν έχει ανασταλεί η συγχώνευση με τη Σελόντα

Δεν έχει ανασταλεί η διαδικασία της εξαγγελθείσας συγχώνευσης με την εταιρεία Ιχθ. Σελόντα, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες.

Αναλυτικά και σε συνέχεια σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (Αρ.Πρωτ. 3391/11-09-2013) η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

α) Oι ειδικότεροι λόγοι που οδήγησαν την διοίκηση της Εταιρείας στην απόφαση υποβολής αίτησης υπαγωγής στις διατάξεις του αρ. 99 του Ν.3588/2007 είναι η μη σίτιση λόγω καθυστέρησης χρηματοδοτήσεων από το τραπεζικό σύστημα, η αδυναμία κάλυψης των αναγκών από το βασικό προμηθευτή τροφών της εταιρείας και οι χαμηλές τιμές που επικρατούν το τελευταίο διάστημα για τα προϊόντα.

β) Η διαδικασία της εξαγγελθείσας συγχώνευσης της εταιρείας μας με την εταιρεία ΙΧΘ.ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε. δεν έχει ανασταλεί και συνεχίζεται μέχρις στιγμής κανονικά

Σημειώνεται ότι νωρίτερα τα Ιχθυοτροφεία Σελόντα ανακοίνωσαν ότι επανεξετάζουν την σχεδιαζόμενη συγχώνευση με την Δίας, μετά το αίτημα της τελευταίας για υπαγωγή στο άρθρο 99,  τονίζοντας ότι με βάση τη συμφωνία, υπάρχει δυνατότητα καταγγελίας του σχετικού MoU.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v