Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εννέα νέα πρατήρια υγρών καυσίμων στο δίκτυο της Revoil

Η Revoil ανακοίνωσε την ένταξη στο δίκτυό της εννέα νέων πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Εννέα νέα πρατήρια υγρών καυσίμων στο δίκτυο της Revoil
Εννέα νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών Revoil.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στη διεύθυνση Ιασωνίδου & Γούναρη 80 στο Ελληνικό στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Καβάλου Π. Παναγιώτα & Σία Ο.Ε..

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στις Σπέτσες στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Μάρκου Ανδρέα.

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Τσαπουρνιά Αγρινίου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Μπούρχα Παναγιώτη.

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στον Πασαβά Χοσιαρίου στην περιοχή Γύθειο του νομού Λακωνίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Μπαγετάκου Βασιλείου.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην Αρεόπολη στο νομό Λακωνίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κ. Ζυγούρη – Γιάνναρου Μαρίας.

Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στα φανάρια της Αρχαίας Κορίνθου στο νομό Κορινθίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κ. Κόκκαλη Μαρίας – Μαγδαληνής.

Το 7ο πρατήριο βρίσκεται στο Κρυονέρι του νομού Καρδίτσας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κ. Κρικέλη Βαΐας.

Το 8ο πρατήριο βρίσκεται στη διεύθυνση Αθηνάς 85 στην περιοχή Κρύα Βρύση του νομού Πέλλας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κ. Τσίκου Στ. Βασιλικής.

Το 9ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Κουλούρα του νομού Ημαθίας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Γιοβανόπουλου Τρύφωνα.

Η REVOIL πρώτη πανελλαδικά, ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.

Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης. Στα πρατήρια REVOIL οι οδηγοί προμηθεύονται τη νέα πλήρη σειρά καυσίμων xtra4 με βασικό χαρακτηριστικό την οικονομία έως 4% στην κατανάλωση καυσίμου, ενώ τα ειδικά χαρακτηριστικά τους προσφέρουν αύξηση της απόδοσης, σωστή λειτουργία του κινητήρα και προστασία του περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v