Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έμφαση στη χονδρική από την Dur

Η Dur ανακοινώνει το πρόγραμμα δειγματισμού για την κολεξιόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014, ξεκινώντας στη Βόρεια Ελλάδα στις 20 - 23/9, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace Thessaloniki στη Θεσσαλονίκη

Έμφαση στη χονδρική από την Dur
Νέα οικονομικά κίνητρα και σημαντικές εκπτώσεις στους πελάτες χονδρικής παρέχει η Dur, η οποία εστιάζει στη στήριξη των διαχρονικών συνεργατών –πελατών χονδρικής, αλλά και στην προσέλκυση νέων πελατών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Dur, η αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, πάνω από μισό αιώνα δημιουργεί ρούχα σημείο αναφοράς στο ανδρικό ντύσιμο.

Στηρίζοντας το κανάλι της χονδρικής πώλησης στοχεύει τόσο στην αύξηση του δικτύου πελατών, όσο και στην ενίσχυση τους ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικοί και δυνατοί σε επίπεδο τιμολογιακής πολιτικής, παρέχοντας μοναδική ποιότητα από τα καταστήματα τους.

Στο πλαίσιο αυτό η Dur ανακοινώνει το πρόγραμμα δειγματισμού για την κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014, ξεκινώντας στη Βόρεια Ελλάδα από 20/9 – 23/9, στο Ξενοδοχείο "Mediterranean Palace Thessaloniki" στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, δειγματισμός θα πραγματοποιείται στο μόνιμο Showroom της εταιρείας στην Αθήνα από 20/09 έως 20/10, στην οδό Ναϊάδων 2 (περιοχή Caravel), ενώ για την Πελοπόννησο - Δυτική Ελλάδα, από 14/09 έως 20/10 στα κεντρικά γραφεία της Dur στην Πάτρα στην οδό Μαραγκοπούλου 80.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v