Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BYTE: Συνεργασία με την Google

Tη συνεργασία της με την ελληνική εταιρία Byte Computer ανακοίνωσε η Google, προκειμένου να διαθέσει τις λύσεις Google Search Appliance και Google Mini στην ελληνική αγορά, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

BYTE: Συνεργασία με την Google
Φιλόδοξα σχέδια έχει η Google για την ελληνική αγορά. Ο πολυεθνικός κολοσσός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την ελληνική εταιρεία Byte Computer για τη διάθεση των λύσεων Google Search Appliance και Google Mini στην ελληνική αγορά, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η λύση Google Search Appliance επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναζητούν με ευκολία οποιαδήποτε πληροφορία, χρησιμοποιώντας το interface της Google. Αντίστοιχα, η λύση Google Mini έχει σχεδιαστεί για χρήση από δικτυακούς τόπους ή μικρές επιχειρήσεις.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος πωλήσεων της Google, Matt Landeg, στο euro2day.gr, ”στόχος της Google είναι να αναπτύξει δυναμικά την παρουσία της στην ελληνική αγορά και στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η προοπτική δημιουργίας μεγάλου παραρτήματος στην Ελλάδα κατά τον επόμενο χρόνο”.

Να σημειωθεί ότι η Google έχει ήδη τρεις μεγάλες επιχειρήσεις-πελάτες στο πλαίσιο της ανάπτυξης των λύσεων Google Appliance και Google Mini στην ελληνική αγορά.

Όπως τονίζεται από την Byte, η συνεργασία της εταιρίας με την Google θα επιτρέψει στους πελάτες της στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις επιχειρησιακές τους πληροφορίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v