Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Τι απαντά για μετοχές που θα εκποιηθούν

Ο κ. Οντόνι Ροδόφλος ανακοινώνει ότι η εκποίηση των 789.320 μετοχών της Centric Πολυμέσα επιχειρήται στα πλαίσια εγγύησης που έχει δώσει ο ίδιος υπέρ τρίτων δανειοληπτών της Τράπεζας Πειραιώς. Η Centric επισημαίνει ωστόσο ότι ουδεμία συναλλακτική σχέση διατηρεί με την Τράπεζα Πειραιώς και συνεπώς δεν υπάρχει η οποιαδήποτε οφειλή της προς την Τράπεζα.

Centric: Τι απαντά για μετοχές που θα εκποιηθούν
Ο κ. Οντόνι Ροδόφλος αναφορικά με την αναγγελία εκποίησης στις 2-11-2006, 789.320 μετοχών της Centric Πολυμέσα κυριότητάς του, ανακοινώνει ότι η εκποίηση αυτή επιχειρήται στα πλαίσια εγγύησης που έχει δώσει ο ίδιος υπέρ τρίτων δανειοληπτών της Τράπεζας Πειραιώς.

Τα ανωτέρω δεν αναιρούν την δηλωθείσα πρόθεση του κ. Ροδόλφου Οντόνι να συμμετάσχει στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με άσκηση όλων των δικαιωμάτων του προτίμησης.

Οι πιστούχοι - προτοφειλέτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Τράπεζα Πειραιώς με στόχο την αποπληρωμή ή την ρύθμιση των οφειλών τους με παράλληλη άρση όλων των εγγυήσεων που έχουν χορηγηθεί.

Η εταιρία Centric Πολυμέσα, γνωστοποιεί τέλος ότι ουδεμία συναλλακτική σχέση διατηρεί με την Τράπεζα Πειραιώς και συνεπώς δεν υπάρχει η οποιαδήποτε οφειλή της Centric Πολυμέσα προς την Τράπεζα αυτή από οποιαδήποτε αιτία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v