Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Εγκαίνια εκθεσιακού χώρου

Τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου, στην οδό Σίνα 11-13, στον οποίο παρουσιάζεται η συλλογή VARANGIS SCHEMATA, στις 4 Δεκεμβρίου 2006 θα πραγματοποιήσει η διοίκηση της εταιρίας Βαράγκης. Εκτιμήσεις για μεγέθη 9μήνου 2006.

Βαράγκης: Εγκαίνια εκθεσιακού χώρου
Τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου, στην οδό Σίνα 11-13, στον οποίο παρουσιάζεται η συλλογή VARANGIS SCHEMATA, στις 4 Δεκεμβρίου 2006 θα πραγματοποιήσει η διοίκηση της εταιρίας Βαράγκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σειρά αυτή αποτελείται από σύγχρονα έργα επώνυμου ελληνικού βιομηχανικού σχεδιασμού που παρουσιάστηκαν στη Διεθνή Έκθεση Επίπλου της Κολωνίας και σε έκθεση που είχε διοργανωθεί στο Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ, ενώ έως τώρα διετίθετο κυρίως στο διαδίκτυο (www.schemata.gr).

Την εκδήλωση των εγκαινίων του νέου χώρου πρόκειται να τιμήσει με την παρουσία του και ο κ. Paolo Fantoni, Διευθύνων Σύμβουλος του ιταλικού ομίλου FΑΝΤΟΝΙ, με τον οποίο η Βαράγκης έχει αποκλειστική συνεργασία μετά την εξαγορά από την Εταιρία της FANTONI HELLAS στις αρχές του 2005.

Επίσης, σημειώνεται, πως αναφορικά με τη λοιπή δραστηριότητα της εταιρίας υλοποιούνται οι προγραμματισμένες ενέργειες στο πλαίσιο της εμπορικής πολιτικής και περαιτέρω αναδιοργάνωσης των υποδομών και της παραγωγής προκειμένου τόσο για την ενδυνάμωση των πωλήσεων σε όλους τους τομείς (λιανική - επαγγελματικοί χώροι - ειδικά έργα), όσο και για την παράλληλη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της.

Τέλος, τα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας για το 9μηνο 2006 αναμένεται να κινηθούν στα ίδια επίπεδα με αυτά του εξαμήνου (βελτιωμένα σε σχέση με εκείνα του 1ου τριμήνου της ιδίας χρήσης και με εκείνα του εξαμήνου 2005), εκτιμώντας ότι, δεδομένης της εποχικότητας του κλάδου και της τιμολόγησης ήδη αναληφθέντων ειδικών επαγγελματικών έργων που βρίσκονται σε τελικό στάδιο υλοποίησης, αύξηση πωλήσεων και κερδοφορία θα παρουσιαστούν στο τέλος της φετινής χρήσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v