Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Επέκταση εξαγωγών στην Ιταλία

Σε σύναψη συμφωνίας συνεργασίας για την επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητάς της στην Ιταλία προχώρησε η βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ, με το λανσάρισμα μιας νέας σειράς προϊόντων στραγγιστού γιαουρτιού.

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Επέκταση εξαγωγών στην Ιταλία
Σε σύναψη συμφωνίας συνεργασίας για την επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητάς της στην Ιταλία προχώρησε η βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η είσοδος στην ευρωπαϊκή αυτή αγορά θα πραγματοποιηθεί με το λανσάρισμα μιας νέας σειράς προϊόντων στραγγιστού γιαουρτιού, με την επωνυμία YOGOOD.

Η διάθεση των γιαουρτιών YOGOOD ξεκινά τις προσεχείς ημέρες, μέσω της εταιρίας SEDIS SRL, που εδρεύει στη Ρώμη, και διαχειρίζεται οργανωμένο δίκτυο διανομής.

Όπως επισημαίνεται, σε πρώτη φάση, τα γιαούρτια της ΚΡΙ-ΚΡΙ θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένες αίθουσες super market, με στόχο τη σταδιακή επέκταση και την πλήρη κάλυψη της ιταλικής αγοράς.

Το ελληνικό γιαούρτι έχει ιδιαίτερα καλή φήμη στις ευρωπαϊκές αγορές. Το ευνοϊκό αυτό κλίμα επιδιώκει να αξιοποιήσει η ΚΡΙ-ΚΡΙ, εκμεταλλευόμενη, παράλληλα, την πλούσια εμπειρία που έχει αποκτήσει από τη μακρόχρονη παρουσία της στην εγχώρια αγορά γιαουρτιού. Έτσι, η επιτυχία της σειράς γιαουρτιών YOGOOD στην Ιταλία θα αποτελέσει έναυσμα για τη σύναψη εξαγωγικών συμφωνιών και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ δεν αναμένει ουσιαστική επίδραση στα οικονομικά αποτελέσματα του 2006 από την παραπάνω συμφωνία. Ωστόσο, αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα για την εμπορική επέκταση στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v