Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξόφληση λογαριασμών ΕΥΑΘ τώρα και στο Μασούτη

Οι καταναλωτές των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας και Κιλκίς έχουν πλέον τη δυνατότητα να εξοφλούν τους λογαριασμούς της ΕΥΑΘ και σε 150 σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Μασούτης.

Εξόφληση λογαριασμών ΕΥΑΘ τώρα και στο Μασούτη
Τη δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών της στα 150 σουπερμάρκετ της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» στο νομό Θεσσαλονίκης και στους όμορους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας και Κιλκίς, χωρίς επιπλέον χρέωση, παρέχει πλέον η ΕΥΑΘ στους καταναλωτές της.

Στα συμβεβλημένα σουπερμάρκετ, που θα φέρουν και ειδική σήμανση, οι πελάτες της ΕΥΑΘ μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων της Μασούτης λαμβάνοντας απόδειξη εξόφλησης. Η τελευταία αφορά και σε ληξιπρόθεσµους λογαριασμούς, μέχρι κι ένα μήνα μετά την ημερομηνία λήξης πληρωμής και µόνο για το ποσό που αναγράφεται στο έντυπο.

Οι καταναλωτές για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους μπορούν επίσης να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΥΑΘ (www.eyath.gr) και στα παρακάτω σημεία (εκτός από τα κεντρικά και τα υποκαταστήματα της εταιρίας):

- σε 50 και πλέον καταστήματα και γραφεία των ΕΛΤΑ στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, καθώς και σε κάθε κατάστημα ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα,
- σε εξουσιοδοτημένους πράκτορες ΟΠΑΠ - μέλη του Συνεταιρισμού Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης με το διακριτικό σήμα του ΣΕΠΠΠ,
- στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο,
- με πάγια εντολή εξόφλησης λογαριασμών σε όλες τις τράπεζες ή στα γκισέ των τραπεζών με εντολή χρέωσης λογαριασμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v