Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS Company: Γ.Σ. στις 27/12 για δωρεάν μετοχές

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και έκδοση νέων μετοχών που θα διανεμηθούν δωρεάν σε αναλογία 2 νέες προς 10 παλαιές καλείται να εγκρίνει η έκτακτη Γ.Σ. της AS Company στις 27/12/2013.

AS Company: Γ.Σ. στις 27/12 για δωρεάν μετοχές
Η AS Company συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10.00, με βασικό θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με κεφαλαιοποίηση: (α) αφορολόγητου αποθεματικού, εκτάκτων αποθεματικών, αποθεματικών από απαλλασσόμενα της φορολογίας έσοδα και αποθεματικών φορολογηθέντων κατά ειδικό τρόπο και (β) ποσού από τα φορολογηθέντα αδιάθετα κέρδη εις νέον, και έκδοση νέων μετοχών που θα διανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους με αναλογία 2 νέες προς 10 παλαιές μετοχές.

Επιπλέον, καλείται να εγκρίνει την τροποποίηση του άρθρου 5 του ισχύοντος κωδικοποιημένου καταστατικού της εταιρίας, περί κεφαλαίου, προκειμένου να ενσωματωθούν οι ως άνω μεταβολές και κωδικοποίηση του καταστατικού, και την παροχή των αναγκαίων εξουσιοδοτήσεων προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας σε σχέση με τις διαδικασίες ολοκλήρωσης της αύξησης κεφαλαίου και της έκδοσης και διάθεσης των νέων μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v