Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι Κρι: Το σχέδιο δράσης μετά την πυρκαγιά

Έχει βρεθεί εργοστάσιο που θα καλύψει τις ανάγκες της Κρι Κρι μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών στη μονάδα γιαουρτιού. Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής.

Κρι Κρι: Το σχέδιο δράσης μετά την πυρκαγιά

Στοκ γιαουρτιού για έναν μήνα διαθέτει, σύμφωνα με πληροφορίες, η γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρί που δέχθηκε πλήγμα παραμονές Χριστουγέννων από την πυρκαγιά που κατέστρεψε το υπερσύγχρονο εργοστάσιο γιαουρτιού, το οποίο, ας σημειωθεί, είναι ασφαλισμένο. 

Η διοίκηση της εταιρείας εργάζεται ήδη πυρετωδώς προκειμένου να εξασφαλίσει εναλλακτικές λύσεις μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και ήδη, με βάση τις ίδιες πηγές, έχει βρεθεί εργοστάσιο με το οποίο θα συνεργαστεί για την παραγωγή γιαουρτιού έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Αναφορικά με το χρηματιστήριο, η διοίκηση (επιβεβαιώνοντας το Euro2day.gr) ζήτησε και έλαβε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής μέχρι να ξεκαθαρίσει η εικόνα αναφορικά με τις ζημιές, ενώ μόλις βγει η πραγματογνωμοσύνη από την Πυροσβεστική θα υπάρξει ανακοίνωση για τα νέα δεδομένα.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι στις προθέσεις της να προχωρήσει σε μειώσεις προσωπικού.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 και παρά τις προσπάθειες δεν κατέστη δυνατό να αποτραπεί η καταστροφή της μονάδας γιαουρτιού. Η μονάδα παγωτού έμεινε ανέπαφη.

Μετά το συμβάν, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΡΙ ΚΡΙ, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε: «Στην οικογένεια της ΚΡΙ ΚΡΙ είμαστε συγκλονισμένοι από το συμβάν. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Με την υποστήριξη των ανθρώπων μας που απέδειξαν για άλλη μία φορά την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία, την υποστήριξη των γαλακτοπαραγωγών του Νομού Σερρών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών μας, θα τα καταφέρουμε.

Από σήμερα κιόλας προχωράμε με συντονισμένα βήματα για τη δυναμική αναδιοργάνωση της παραγωγής μας προκειμένου να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής αξίας στους καταναλωτές μας. Μπορεί η φωτιά να έκαψε τις εγκαταστάσεις μας, αλλά άναψε ακόμα περισσότερο την πίστη, τη θέληση και το όραμα των ανθρώπων της Κρι Κρι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή σας».

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης

Τo Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε, μετά και από αίτημα της εισηγμένης εταιρείας ΚΡΙ ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΒΕΕΕ, την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της, από σήμερα 27 Δεκεμβρίου 2013 και μέχρις ότου υπάρξει αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για τις επιπτώσεις στη λειτουργία και στα οικονομικά της αποτελέσματα, από την πυρκαγιά της 24ης-12-2013 στο εργοστάσιο της εταιρείας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v