Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Έγκριση για συμμετοχή σε δράση της ΚτΠ

Η εταιρεία συμμετείχε, με την υποβολή αίτησης, στη Δράση «Υποστήριξη Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων ανάπτυξης-παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας ICT4Growth» της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Space: Έγκριση για συμμετοχή σε δράση της ΚτΠ

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της SPACE συνήλθε σήμερα, 2 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12:30 μ.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 312, Αγία Παρασκευή.

Στην συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες ποσοστό 68,82% του καταβεβλημένου Μετοχικού Κεφαλαίου.

Κατά τα ανωτέρω, η Γενική Συνέλευση απεφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί, δηλαδή με ποσοστό 68,82%, επί του κατωτέρω θέματος της ημερήσιας διατάξεως.

ΘΕΜΑ: ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Α.Ε. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «Υποστήριξη Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων ανάπτυξης-παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας ICT4Growth» ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΥΤΗΣ.

Η εταιρεία συμμετείχε, με την υποβολή αίτησης, στη Δράση «Υποστήριξη Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων ανάπτυξης-παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας ICT4Growth» της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε., με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων την 15.3.2013. Με την αίτηση αυτή έχει προτείνει ως επιχορηγούμενη επένδυση την υλοποίηση έργου με συγκεκριμένο χρηματοδοτικό σχήμα.

Σύμφωνα με τον οδηγό του προγράμματος «Υποστήριξη Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων ανάπτυξης-παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας ICT4Growth» και το υπ' αριθ. 2241/1.3.2013 πρακτικό της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που υπεβλήθη στα πλαίσια της ως άνω αίτησης, η Γενική Συνέλευση των μετόχων καλείται να εγκρίνει το χρηματοδοτικό σχήμα που τέθηκε υπόψη της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. στο σχέδιο που κατέθεσε στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος, προκειμένου η εταιρεία να λάβει το ζητούμενο ποσό δημόσιας ενίσχυσης για την επένδυση αυτή.

Αναφορικά με τη χρηματοδότηση του σχεδίου και την κάλυψη της απαιτούμενης Ιδίας Συμμετοχής, σύμφωνα και με το άρθρο 3.10 του Οδηγού της Δράσης, η εταιρεία αποφάσισε τη μη χρήση δανείου για το υπόλοιπο της Ιδίας Συμμετοχής (Προϋπολογισμός – Δημόσια Επιχορήγηση – Ελάχιστη Ιδία Συμμετοχή 25%) και την κάλυψη αυτού από «Ιδία Συμμετοχή», σύμφωνα με το χρηματοδοτικό σχέδιο που ορίζεται στην εν λόγω αίτηση της εταιρείας και του σχεδίου όπως και εγκρίθηκε τελικά από την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.

Οι μέτοχοι της εταιρείας καλούνται να εγκρίνουν τις ως άνω αποφάσεις που ελήφθησαν στα πλαίσια των από 1.3.2013 και 12.12.2013 Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, όπως μνημονεύονται στα υποβληθέντα ενώπιον της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. υπ' αριθ. 2241/1.3.2013 και 2378/12.12.2013 πρακτικά των εν λόγω συνεδριάσεων αντιστοίχως και να επικυρώσουν ότι η απαιτούμενη Ιδία Συμμετοχή (Ελάχιστη Ιδία Συμμετοχή και Λοιπή Ιδιωτική Συμμετοχή), συνολικού ύψους 332.657,41 €, στα πλαίσια της ως άνω επένδυσης, θα καλυφθεί από τα φορολογηθέντα αποθεματικά, βάσει υφιστάμενων στοιχείων της εταιρείας, όπως αυτά προσδιορίζονται στο φορολογικό ισολογισμό της εταιρείας για την ελεγχθείσα χρήση 2012.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ μετά από νόμιμη ψηφοφορία, με ψήφους τέσσερα εκατομμύρια τετρακόσιες σαράντα τρεις χιλιάδες εκατόν ογδόντα μία (4.443.181), δηλ. παμψηφεί, επικυρώνει τις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τις από 1.3.2013 και 12.12.2013 Συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, όπως μνημονεύονται στα υποβληθέντα ενώπιον της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. υπ' αριθ. 2241/1.3.2013 και 2378/12.12.2013 πρακτικά των εν λόγω συνεδριάσεων αντιστοίχως και εγκρίνει την κατά τα παραπάνω κάλυψη της απαιτούμενης Ιδίας Συμμετοχής (Ελάχιστη Ιδία Συμμετοχή και Λοιπή Ιδιωτική Συμμετοχή) της εταιρείας για τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα «Υποστήριξη Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων ανάπτυξης-παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας ICT4Growth», συνολικού ύψους 332.657,41 €, από τα Αποτελέσματα Εις Νέον, με σκοπό τη χρηματοδότηση της επένδυσης και την εμφάνιση του αντίστοιχου ποσού σε ειδικό λογαριασμό Ιδίων Κεφαλαίων, όπως κατά νόμο απαιτείται.

Τέλος, ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας η από 03-07-2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή του κ. Παναγιώτη Μπέλλου ως νέου Εκτελεστικού Μέλους σε αντικατάσταση μέλους σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 κν 2190/1920 και το καταστατικό της εταιρείας, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ υπ' αριθμ. 4278/12-07-2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v