Skyserv: Ανέλαβε το handling της Finnair

Το 2013, η Skyserv κατάφερε να αυξήσει κατά 13% τον αριθμό των πτήσεων που εξυπηρέτησε, παρέχοντας τις σχετικές υπηρεσίες σε περίπου 10,5 εκατομμύρια επιβάτες. Η εταιρεία αναμένει ότι ως τον Απρίλιο θα έχει λάβει την πιστοποίηση κατά ISAGO.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Skyserv: Ανέλαβε το handling της Finnair
Μια νέα συμφωνία, αυτή τη φορά με τη φινλανδική αεροπορική εταιρεία Finnair, υπέγραψε η Skyserv Handling (πρώην Olympic Handling), η οποία θα παρέχει τις υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια όπου θα πετά ο σκανδιναβικός αερομεταφορέας.
 
Η Finnair, μέλος της αεροπορικής συμμαχίας oneworld και η πέμπτη παλαιότερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο με συνεχή παρουσία, για το 2014 έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιεί πτήσεις προς 10 ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Η συμφωνία αυτή έρχεται να διευρύνει ακόμη περισσότερο το πελατολόγιο της Skyserv Handling. Η θυγατρική του Ομίλου MIG αναμένεται ότι θα είναι ένας από τους ωφελημένους από τη μεγάλη επέκταση που θα κάνει στη χώρα μας μέσα στο 2014 η Ryanair, η οποία φιλοδοξεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς και στην εγχώρια αγορά.

Η Skyserv Handling Services, η οποία παρείχε ήδη την επίγεια εξυπηρέτηση στις πτήσεις της Ryanair στα ελληνικά αεροδρόμια όπου επιχειρούσε, θα αναλάβει την παροχή υπηρεσιών handling και στις νέες πτήσεις

Η Skyserv Handling, μέλος του ομίλου εταιρειών Marfin Investment Group (MIG) έχει παρουσία σε 37 ελληνικά αεροδρόμια και παρέχει υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης σε περισσότερες από 100 αεροπορικές, εξυπηρετώντας τακτικές πτήσεις, πτήσεις charter, αλλά και πτήσεις cargo.

Το 2013, η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει κατά 13% τον αριθμό των πτήσεων που εξυπηρέτησε, παρέχοντας τις σχετικές υπηρεσίες σε περίπου 10,5 εκατομμύρια επιβάτες. Η Skyserv Handling Services φιλοδοξεί ότι το 2014 θα πετύχει διψήφιο ποσοστό αύξησης στις εξυπηρετούμενες πτήσεις.

Η εταιρεία μετά την πρόσφατη αναδιοργάνωση υλοποιεί τη νέα στρατηγική, που στοχεύει στην αύξηση τόσο των αεροπορικών που εξυπηρετεί όσο και των μεριδίων αγοράς που κατέχει. Παράλληλα στο πλαίσιο του 5ετούς επιχειρησιακού σχεδίου συνεχίζει την σταδιακή αντικατάσταση του εξοπλισμού και του στόλου που χρησιμοποιεί.

Ως τον Απρίλιο η εταιρεία θεωρεί ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την πιστοποίησή της κατά ISAGO για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v