Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Medicon: Στις 17/3 η ΓΣ για απορρόφηση ΕΠΕ

Την έγκριση της απορρόφησης της Medicon ΕΠΕ από την εταιρεία «ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ MEDICON HELLAS ΑΕ» καλείται να αποφασίσει η Γενική Συνέλευση της Medicon στις 17/3.

Medicon: Στις 17/3 η ΓΣ για απορρόφηση ΕΠΕ
Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00μμ, στην έδρα της Εταιρείας (Μελίτωνα 5 – 7, Γέρακας Αττικής, 1ος όροφος), καλούνται οι μέτοχοι της Medicon.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάαξης όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας:

1. Υποβολή και έγκριση: α) του από 8.11.2013 κοινού σχεδίου ορών σύμβασης συγχωνεύσεως δι' απορροφήσεως της Εταιρείας Περιωρισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «MEΝΤΙΚΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» από την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ MEDICON HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» , β) της έκθεσης του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας για τη συγχώνευση δι' απορροφήσεως της Εταιρείας Περιωρισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «MEΝΤΙΚΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»  από την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ MEDICON HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», γ) της έκθεσης του κοινού ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή κ. Παναγιώτη Βρουστούρη, μέλος του ελεγκτικού οίκου ΕΝΕΛ-ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για συγχώνευση δι' απορροφήσεως της Εταιρείας Περιωρισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «MEΝΤΙΚΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» από την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ MEDICON HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» 

2. Έγκριση της συγχωνεύσεως δι' απορροφήσεως της Εταιρείας Περιωρισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «MEΝΤΙΚΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» από την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ MEDICON HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» 

3. Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

4. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v