ΣΙΔΜΑ: Αγορά οικοπέδου στη Λαμία από θυγατρική

Η ΣΙΔΜΑ ανακοινώνει ότι η θυγατρική της ΠΑΝΕΛΚΟ προχώρησε στην αγορά ενός νέου οικοπέδου εκτάσεως 18.480 τετρ. μέτρων στην ΒΙΠΕ Λαμίας. Το τίμημα αγοράς ανήλθε στο ποσό των 294.570 ευρώ. Εξάλλου γνωστοποιείται ότι η ΠΑΝΕΛΚΟ προέβη στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 5.000.000 ευρώ.

ΣΙΔΜΑ: Αγορά οικοπέδου στη Λαμία από θυγατρική
Η εταιρία ΣΙΔΜΑ ανακοινώνει ότι η θυγατρική της εταιρία ΠΑΝΕΛΚΟ ΑΕ στα πλαίσια της επέκτασης της, προχώρησε στην αγορά ενός νέου οικοπέδου εκτάσεως 18.480 τετρ. μέτρων στην ΒΙΠΕ Λαμίας.

Το νέο οικόπεδο συνορεύει με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της Πανέλκο, το δε τίμημα αγοράς ανέρχεται στο ποσό των 294.570 ευρώ. Το οικόπεδο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση προϊόντων καθώς και για επέκταση των στεγασμένων βιομηχανικών χώρων της.

Εξάλλου γνωστοποιείται ότι η ΠΑΝΕΛΚΟ προέβη στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 5.000.000 ευρώ. Το δάνειο είναι 5ετές και καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Το προϊόν του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων βραχυπρόθεσμων τραπεζικών υποχρεώσεων της εταιρίας καθώς και για την κάλυψη γενικότερων επιχειρηματικών αναγκών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v