Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas-Cisco: Χρυσοί χορηγοί στο συνέδριο UCC

Χρυσοί χορηγοί του 1ου ετήσιου συνεδρίου Unified Communications & Collaboration, που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου, ήταν η Space Hellas και η Cisco.

Space Hellas-Cisco: Χρυσοί χορηγοί στο συνέδριο UCC

Η Space Hellas μαζί με τη Cisco συμμετείχαν στο 1ο ετήσιο συνέδριο UCC Greece 2014, ως Χρυσοί Χορηγοί. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου, στο Συνεδριακό και Εκπαιδευτικό κέντρο «Εξέλιξη» στο Καστρί, με διοργάνωση του περιοδικού Communications Solutions.

Στο συνέδριο η Space Hellas και η Cisco παρουσίασαν στους επαγγελματίες του χώρου επιχειρηματικές λύσεις και εφαρμογές που παρέχουν αυτήν τη στιγμή στην αγορά στον τομέα των Unified Communications - Collaboration.

Στο περίπτερό τους στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δουν από κοντά όλες τις δυνατότητες και τα οφέλη που προσφέρουν οι λύσεις UC&C και πώς αυτές καλύπτουν σε μία ολοκληρωμένη δικτυακή υποδομή, όλες τις υπάρχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης.

Στο συνέδριο πραγματοποίησε ομιλία ο κ. Eric Waltert, Cisco EMEAR Collaboration Leader, με τίτλο: "The Future of Collaboration", η παρουσίαση της οποίας έγινε από τα γραφεία της Cisco στην Ζυρίχη μέσω Web Conferencing (WebEx).

Ο κ. Τριαντάφυλλος Προκοπίδης, Διευθυντής Δικτυακών Λύσεων της Space Hellas, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: "Integrated Unified Communications and Collaboration" και ο κ. Γιώργος Πηγιάκης, System Engineer της Cisco, με την ομιλία του ανέλυσε την τεχνολογία "Cisco Collaboration Edge Architecture".

Σημειώνεται ότι η Space Hellas, Cisco Gold Partner, κατέχει την αρχιτεκτονική εξειδίκευση Cisco Advanced Collaboration Architecture Specialization και παρέχει την εγγύηση ποιότητας, αξιοπιστίας και εξελιγμένης τεχνολογίας για λύσεις UC&C.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v