Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΕΝΕΡΓ: Επιστροφή κεφαλαίου 0,09 ευρώ

Την επιστροφή κεφαλαίου 0,09 ευρώ ανά μετοχή καθώς και τη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2013 καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου.

ΤΕΝΕΡΓ: Επιστροφή κεφαλαίου 0,09 ευρώ

Η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή συγκαλεί τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της στις 29 Απριλίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 9.30, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η επιστροφή κεφαλαίου 0,09 ευρώ ανά μετοχή.

Ειδικότερα, η Γ.Σ. καλείται να αποφασίσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των 9.838.296 ευρώ με κεφαλαιοποίηση μέρους του ειδικού αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής από 0,30 ευρώ σε 0,39 ευρώ και την ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 9.838.296 ευρώ με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής από 0,39 ευρώ σε 0,30 ευρώ και την επιστροφή του ποσού της εν λόγω μείωσης στους μετόχους.

Επιπλέον, η Γ.Σ. καλείται να λάβει αποφάσεις επί των κάτωθι θεμάτων:

Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) για την χρήση 2013, και των επ΄ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή

Έγκριση της από το Διοικητικό Συμβούλιο προτεινόμενης διάθεσης κερδών, διανομής μερίσματος και των αμοιβών των Μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2013.

Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε σχετική ευθύνη ή αποζημίωση απορρέουσα από την άσκηση των καθηκόντων τους για την χρήση 2013.

Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ελεγκτή Λογιστή, Μελών του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, για τον έλεγχο της χρήσης 2014 και καθορισμός αμοιβής τους.

Έγκριση προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΚΝ2190/20, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Έγκριση συμμετοχής Μελών του Δ.Σ. και Διευθυντικών Στελεχών της Εταιρείας στη Διοίκηση άλλων Εταιρειών οι οποίες συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με την Εταιρεία.

Έγκριση συμβάσεων και αμοιβών κατά το άρθρο 23α του ΚΝ2190/20.


Διάφορες ανακοινώσεις, εγκρίσεις και συζήτηση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v