Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΙ- ΚΡΙ: ΓΣ για τη σύναψη ομολόγου έως 6 εκατ. ευρώ

Την έγκριση ομολογιακού δανείου ύψους 6 εκατ. ευρώ και τη μη διανομή μερίσματος καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της ΚΡΙ- ΚΡΙ. Πρόταση μη διανομής μερίσματος.

ΚΡΙ- ΚΡΙ: ΓΣ για τη σύναψη ομολόγου έως 6 εκατ. ευρώ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΡΙ- ΚΡΙ καλεί σε ετήσια τακτική γενική συνέλευση στις 20 Μαΐου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των Ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων, της εταιρικής χρήσης 2013 και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

2) Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2013.

3) Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για την εταιρική χρήση 2014.

4) Έγκριση διάθεσης κερδών της εταιρικής χρήσης 2013 και της πρότασης του Δ.Σ. περί μη διανομής μερίσματος.

5) Έγκριση εκλογής νέου μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

6) Έγκριση συμμετοχής μελών Διοικητικού Συμβουλίου στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στη διεύθυνση άλλων εταιρειών.

7) Έγκριση των αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου, για τις παραστάσεις τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και για τις προσφερόμενες προς την εταιρεία υπηρεσίες κατά την εταιρική χρήση 2013, καθώς και προέγκριση αμοιβών για την εταιρική χρήση 2014.

8) Έγκριση σύναψης κοινού ομολογιακού δανείου της Εταιρείας συνολικού ύψους έως 6.008.121,08€ για τη χρηματοδότηση του επενδυτικού σχεδίου δημιουργίας νέας μονάδας παραγωγής γιαουρτιού, που πρόκειται να ενταχθεί στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου 3908/11 – Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύναψη και υπογραφή των σχετικών εγγράφων και συμβάσεων.

9) Επικύρωση της απόφασης της 22ης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 29/10/2013 για τη διανομή των αποθεματικών.

10) Λοιπά Θέματα- Ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v