Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ικτίνος: Απόφαση Γ.Σ. για αγορά ιδίων μετοχών

Την εκλογή του κ. Περιστέρη Κατσικάκη στο Δ.Σ. της εταιρίας και την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι το 1/10 του μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Ικτίνος στις 29/4.

Ικτίνος: Απόφαση Γ.Σ. για αγορά ιδίων μετοχών
Η Ικτίνος ανακοινώνει ότι η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της που συνήλθε στις 29 Απριλίου 2014, με απαρτία 70,31% του μετοχικού κεφαλαίου, έλαβε, ομόφωνα και παμψηφεί, τις κάτωθι αποφάσεις.

Έγκριση τροποποίησης νέας σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου. Πιο συγκεκριμένα, η γενική συνέλευση ενέκρινε την αντικατάσταση της παραιτηθείσας κ. Κλεοπάτρας Κίτσιου από τον κ. Περιστέρη Κατσικάκη, οικονομικό διευθυντή της εταιρίας, ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., μέχρι το τέλος της θητείας του Δ.Σ., ήτοι μέχρι την σύγκλιση της τακτικής γενικής συνέλευσης 2019.

Επιπλέον, ενέκρινε την αγορά ιδίων μετοχών της εταιρίας μέσω του Χ.Α. σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 1 και 2 του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/20 με τους εξής ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

Διάρκεια για την οποία χορηγείται η έγκριση: 12 μήνες
Ανώτατο όριο τιμής μετοχής στην οποία μπορεί να γίνει η απόκτηση: 6 ευρώ
Κατώτατο όριο τιμής μετοχής στην οποία μπορεί να γίνει η απόκτηση: 0,40 ευρώ
Μέγιστος αριθμός μετοχών που μπορεί να αποκτηθούν: Μέχρι το 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου (του συνολικού αριθμού των μετοχών).

Όλα τα ειδικότερα θέματα που δεν ορίζονται στην απόφαση της γενικής συνέλευσης (όπως, ενδεικτικά, προσδιορισμός διαδικασίας και τρόπου κτήσης των ιδίων μετοχών, προσδιορισμός χρόνου και τρόπου επαναδιάθεσης των ιδίων μετοχών σε μετόχους της εταιρίας κ.λπ.) θα καθοριστούν με αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, τηρούμενων σε κάθε περίπτωση των διατάξεων της σχετικής νομοθεσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v