Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Infotech: Προχωρά η επένδυση στη Πολωνία

Σημαντικά έσοδα, τα οποία πιθανότατα θα υπερβούν τα 70 εκατ. ευρώ, αναμένει η Αλφα Γκρίσιν Infotech την ερχόμενη διετία μέσω της ωρίμανσης των επενδυτικών της σχεδίων στην αγορά της Πολωνίας όπου δραστηριοποιείται στο χώρο της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων.

Infotech: Προχωρά η επένδυση στη Πολωνία
Σημαντικά έσοδα αναμένει η Αλφα Γκρίσιν Infotech την ερχόμενη διετία μέσω της ωρίμανσης των επενδυτικών της σχεδίων στην αγορά της Πολωνίας όπου δραστηριοποιείται στο χώρο της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων.

Το σημαντικότερο πρόγραμμα το οποίο υλοποιεί αυτήν την περίοδο η εταιρία αφορά την κατασκευή μεγάλου οικιστικού συγκροτήματος στην Κρακοβία, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας και έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου.

Η ανάπτυξη του συγκροτήματος με το όνομα GARDEN PLAZA συνολικής επιφάνειας 35.000 m2, πραγματοποιείται σε ιδιόκτητο οικόπεδο το οποίο αγοράστηκε το 2004 και βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι η ALPHA KRAKOW DEVELOPMENT Spzoo, εταιρία στην οποία η Αλφα Γκρίσιν Infotech συμμετέχει κατά 37%.

Το GARDEN PLAZA είναι το πλέον σύγχρονο οικιστικό συγκρότημα της Κρακοβίας. Περιλαμβάνει 430 διαμερίσματα συνολικής καθαρής ωφέλιμης επιφανείας 27.067 m2, 489 υπόγειες θέσεις στάθμευσης καθώς και εμπορικοί χώροι & fitness center που αντιστοιχούν συνολικά σε 5.000m2 μικτά. Επίσης περιλαμβάνει 7.000m2 κήπους και promenade.

Παράλληλα με την κατασκευή του συγκροτήματος η εταιρία έχει ήδη οργανώσει και την εμπορική διάσταση του προγράμματος με τη δημιουργία δικού της Γραφείου Πωλήσεων που είναι εγκατεστημένο στο κεντρικότερο σημείο της Κρακοβίας.

Το Κέντρο Πωλήσεων το οποίο είναι εξοπλισμένο και οργανωμένο σύμφωνα με τα πρότυπα αντίστοιχων εμπορικών δικτύων που λειτουργούν στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αναμένεται να ξεκινήσει τις προπωλήσεις των διαμερισμάτων στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2007.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της αγοράς ακινήτων της Κρακοβίας, σήμερα και για τα επόμενα χρόνια η ζήτηση διαμερισμάτων στην περιοχή υπερβαίνει κατά πολύ την προσφορά με αποτέλεσμα τη συνεχή άνοδο των τιμών.

Έτσι, λογικές εκτιμήσεις για την αποδοτικότητα του συνόλου του προγράμματος αναφέρονται σε έσοδα πωλήσεων για την ALPHA KRAKOW DEVELOPMENT Spzoo, τα οποία θα υπερβούν τα 70 εκατ. ευρώ μέσα στην επόμενη διετία.

”Σε μικρό χρονικό διάστημα από τότε που η εταιρία έλαβε στρατηγικές αποφάσεις σε ό,τι αφορά τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της και την ανάπτυξή της σε νέες αγορές, τα προγράμματα που υλοποιούνται στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σχεδιασμού, αρχίζουν ήδη να αποφέρουν καρπούς”, δήλωσε ο πρόεδρος της Αλφα Γκρίσιν Infotech κ. Βασίλης Γκρίσιν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v