Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΙΔΜΑ: Έκτακτη ΓΣ στις 22 Ιουλίου

Μεταξύ των ζητημάτων που θα συζητηθούν είναι η παροχή συναίνεσης για την τροποποίηση των Όρων της από 09/09/2008 σύμβασης υπό τον τίτλο «Πρόγραμμα Εκδόσεως μετά Συμβάσεων Καλύψεως και Διαθέσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου και Ορισμού Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών».

ΣΙΔΜΑ: Έκτακτη ΓΣ στις 22 Ιουλίου
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΙΔΜΑ καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 22η Ιουλίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 στο Χαλάνδρι , στα γραφεία της έδρας της εταιρίας , Βασ. Γεωργίου 30 τ.κ 15233 Χαλάνδρι, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί των εξής θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) α) Παροχή συναίνεσης για την τροποποίηση των Όρων της από 09/09/2008 σύμβασης υπό τον τίτλο «Πρόγραμμα Εκδόσεως μετά Συμβάσεων Καλύψεως και Διαθέσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου και Ορισμού Εκπροσώπου των Ομολογιούχων Δανειστών» το οποίο συνομολογήθηκε μεταξύ της εταιρείας μας (με την ιδιότητα του Εκδότη) και της αλλοδαπής τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία HSBC BANK plc. (με την ιδιότητα του Διοργανωτή-Διαχειριστή-Αναδόχου-Εκπροσώπου) και παροχή εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο σχετικά με τους όρους, το περιεχόμενο και την υπογραφή της τροποποιητικής σύμβασης και

β) Έγκριση της από 12/09/2013 πρόσθετης πράξης η οποία υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας μας και της HSBC BANK plc. και τροποποίησε την ως άνω από 09/09/2008 σύμβαση υπό τον τίτλο «Πρόγραμμα Εκδόσεως μετά Συμβάσεων Καλύψεως και Διαθέσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου και Ορισμού Εκπροσώπου των Ομολογιούχων δανειστών»

2) Παροχή πρόσθετων εξασφαλίσεων σε ασφάλεια ομολογιακού δανείου ποσού ευρώ 49.000.000 εκδόσεως της Εταιρείας.

3) Τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού της εταιρίας για συμπλήρωση του σκοπού της.

4) Λοιπές Ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v