Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Εγκρίθηκε η αγορά ιδίων μετοχών

Την αγορά ιδίων μετοχών, την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής στο πρόγραμμα ICT4Growth» ύψους 332.657,41 ευρώ και την εκλογή του κ. Παναγιώτη Μπέλλου ως νέο εκτελεστικό μέλος ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η Γ.Σ. της Space Hellas στις 24 Ιουνίου.

Space Hellas: Εγκρίθηκε η αγορά ιδίων μετοχών
Η Space Hellas ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου 2014 η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της με απαρτία 70,87% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί, μεταξύ άλλων, την αγορά ιδίων μετοχών, με ανώτατο όριο αγοράς το ποσοστό ύψους 3% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, με ανώτατη τιμή αγοράς τα 3 ευρώ ανά μετοχή και κατώτατη τιμής αγοράς το 0,5 ευρώ ανά μετοχή εντός χρονικού διαστήματος το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 24 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της αποφάσεως από τη γενική συνέλευση των μετόχων.

Επιπλέον, η Γ.Σ. επικύρωσε τις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τις από 1.3.2013 και 12.12.2013 συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και ενέκρινε την κάλυψη της απαιτούμενης ιδίας συμμετοχής της εταιρίας για τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα «Υποστήριξη Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων ανάπτυξης-παροχής καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας ICT4Growth», συνολικού ύψους 332.657,41 ευρώ, από τα Αποτελέσματα Εις Νέο, με σκοπό την χρηματοδότηση της επένδυσης και την εμφάνιση του αντίστοιχου ποσού σε ειδικό λογαριασμό Ιδίων Κεφαλαίων, όπως κατά νόμο απαιτείται.

Ακόμη ενέκρινε παμψηφεί την εκλογή του κ. Παναγιώτη Μπέλλου ως νέου Εκτελεστικού Μέλους σε αντικατάσταση μέλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v