Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτέρ: Εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις του 2013

Η ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εκτέρ πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του 8 μετόχων/κατόχων δικαιωμάτων ψήφου με 4.857.530 μετοχές, ήτοι ποσοστό 43,1780% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

Εκτέρ: Εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις του 2013

Εγκρίθηκαν από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εκτέρ ΑΕ οι οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση του 2013.

Συγκεκριμένα, η Τακτική Γενική Συνέλευση συγκροτήθηκε νόμιμα και έλαβε με απόλυτη πλειοψηφία (100% των παριστάμενων) τις εξής αποφάσεις:

Θέμα 1ο: Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες (Εταιρικές και Ενοποιημένες) Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρείας κατά τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ΔΠΧΠ) για τη χρήση 2013, καθώς και οι σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

Θέμα 2ο: Απαλλάχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και ο Ορκωτός Ελεγκτής από κάθε ευθύνη αποζημίωσης απορρέουσα από την άσκηση των καθηκόντων τους για τη χρήση 2013.

Θέμα 3ο: Εγκρίθηκαν οι αμοιβές και πάσης φύσεως αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. κατά την παρελθούσα χρήση 2013 και προεγκρίθηκαν οι καθαρές μετά από φόρους αμοιβές και πάσης φύσεως αποζημιώσεις των μελών του Δ.Σ. για την τρέχουσα χρήση 2014 μέχρι ποσού 241.200,00€.

Θέμα 4ο: Εκλέχθηκε Ελεγκτικό Γραφείο για τη χρήση 2014, η εταιρεία «ΤMS Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών», με Α.Μ. Σ.Ο.ΕΛ. 166 και ανατέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο ο καθορισμός της αμοιβής τους. Ο τακτικός και αναπληρωματικός ελεγκτής θα οριστεί από την ως άνω ελεγκτική εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v