Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Εξετάζει στρατηγικές συνεργασίες

Η εταιρία SATO αναφερόμενη σε δημοσίευμα περί διαπραγματεύσεων του Ομίλου με πανίσχυρο αμερικάνικο εμπορικό όμιλο δηλώνει ότι είναι ανακριβές. Ωστόσο τονίζει ότι διερευνά τη δυνατότητα για τη σύναψη στρατηγικών συμφωνιών με σημαντικούς συνεργάτες.

SATO: Εξετάζει στρατηγικές συνεργασίες
Η εταιρία SATO αναφερόμενη σε δημοσίευμα της 20.2.2007 (δικτυακός τόπος Reporter.gr) περί διαπραγματεύσεων του Ομίλου με πανίσχυρο αμερικάνικο εμπορικό όμιλο δηλώνει ότι είναι ανακριβές.

Στις επιλογές της διοίκησης του ομίλου SATO είναι οι στρατηγικές συνεργασίες με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του, τόσο στην εγχώρια, όσο και στις διεθνείς αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Στα πλαίσια αυτά διερευνά τη δυνατότητα για τη σύναψη στρατηγικών συμφωνιών με σημαντικούς συνεργάτες.

Όσες συμφωνίες οριστικοποιήθηκαν έχουν ανακοινωθεί όπως η πρόσφατη για τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του Leather Concept με τον Γαλλικό όμιλο Roche Bobois ή για την προμήθεια του εξοπλισμού των καταστημάτων της Vodafone.

Οι εμπορικές συμφωνίες στη Γερμανία και Τουρκία που αναφέρονται στο ίδιο δημοσίευμα είχαν ανακοινωθεί και από την εταιρία στις 8.01.2007.

Σε περίπτωση που υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις η εταιρία προβαίνει σε έγκαιρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού. Ωστόσο, πάγια πολιτική της εταιρείας είναι να ανακοινώνει τις όποιες συμφωνίες της όταν αυτές έχουν ολοκληρωθεί, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v