Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Performance Technologies: Δεν θα διανείμει μέρισμα

Τη μη διανομή μερίσματος και το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της Performance Technologies που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου.

Performance Technologies: Δεν θα διανείμει μέρισμα
Η Performance Technologies γνωστοποιεί ότι στις 30/06/2014 πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας όπου παρέστησαν αυτοπροσώπως ή διά αντιπροσώπου 9 μέτοχοι εκπροσωπούντες 3.521.540 μετοχές σε σύνολο 3.908.990 μετοχών, ήτοι ποσοστό 90,088% επί του μετοχικού κεφαλαίου.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και η γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρίας και του ομίλου καθώς και τις Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή της δέκατης έβδομης (17ης) εταιρικής χρήσης (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2013).

2. Ενέκρινε την μη διανομή μερίσματος.

3. Απάλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και τον Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της δέκατης έβδομης (17ης) εταιρικής χρήσης (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2013) και των διαχειριστικών ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου
της εταιρίας.

4. Ενέκρινε τις αμοιβές και αποζημιώσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της δέκατης έβδομης (17ης) εταιρικής χρήσης (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2013) και προενέκρινε την καταβολή αμοιβών και αποζημιώσεων σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τρέχουσα
εταιρική χρήση (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2014).

5. Εξέλεξε για τον τακτικό έλεγχο και την έκδοση φορολογικού πιστοποιητικού των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας και του ομίλου για τη χρήση 2014 από την ελεγκτική εταιρία Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές α.ε.ο.ε. ως τακτικό ελεγκτή τον κ. Θεόδωρο Παπανικολάου του Αποστόλου (Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 14321) και ως αναπληρωματικό τον κ. Σκότη Νομικό του Νικολάου (ΑΜ ΣΟΕΛ 16869) και ενέκρινε την αμοιβή τους.

6. Στο θέμα 6 (Διάφορες ανακοινώσεις) η εταιρία δεν έχει να προβεί σε κάποια ανακοίνωση.

7. Εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με 5ετή θητεία ήτοι μέχρι 30 Ιουνίου 2019 το οποίο αποτελείται από τους:

Α) Εκτελεστικά Μέλη
1. Παπαντωνίου Αντ. Δημήτριος - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
2. Τσαγκάρης Μιχ. Ανδρέας - Αντιπρόεδρος
3. Χιντζίδης Αγ. Διονύσιος - Μέλος
4. Κιαγιάς Χαρ. Ανδρέας - Μέλος

Β) Μη Εκτελεστικό - Μη Ανεξάρτητο Μέλος
5. Παπαδόπουλος Νικ. Ιωάννης

Γ) Μη Εκτελεστικό - Ανεξάρτητο Μέλος
6. Δήμας Παν. Σταύρος
7. Ξύδας Νικ. Γεώργιος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v