Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BBG: Goldman και DB κοντά σε συμφωνία για την NBGI

Η Goldman Asset Management και η DB Private Equity προσφέρουν περίπου 500 εκατ. δολ. για την απόκτηση της NBGI, ενώ το management της εταιρείας διαπραγματεύεται την παραμονή του σε αυτή μετά την ολοκλήρωση του deal. Δεν υπάρχει απόφαση λέει η Εθνική Τράπεζα.

BBG: Goldman και DB κοντά σε συμφωνία για την NBGI
Η Goldman Sachs και η Deutsche Bank βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση της NBGI Private Equity, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Bloomberg.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, πηγές που γνωρίζουν το θέμα ανέφεραν ότι η Goldman Asset Management και η DB Private Equity βρίσκονται σε συζητήσεις για να καταβάλουν στην Εθνική Τράπεζα περίπου 500 εκατ. δολάρια για την απόκτηση της NBGI, ποσό σχεδόν κατά ένα τρίτο χαμηλότερο από αυτό που είχε αρχικά επενδύσει η ΕΤΕ.

Η διοίκηση της NBGI, με επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Παύλο Στελλάκη, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να παραμείνει στην εταιρεία μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αν και δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, ανέφεραν οι πηγές.

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, όμως δεν υπάρχει απόφαση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας, Δημήτρης Σπυρόπουλος. Εκπρόσωποι των Goldman Sachs, Deutsche Bank και NBGI αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v