Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Υπεγράφη η σύμβαση με ΗΔΙΚΑ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Η συμβατική αξία του έργου είναι 11.955.020,4 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α., και η προθεσμία εκτέλεσής του αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και διαρκεί για 18 μήνες.

Byte: Υπεγράφη η σύμβαση με ΗΔΙΚΑ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Υπεγράφη μεταξύ της ενώσεως εταιρειών «ΟΤΕ Α.Ε. - ΒΥΤΕ A.B.E.E» και της «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΗΔΙΚΑ) Α.Ε.» η υπ' αριθμ. 30/2014 Σύμβαση για την εκτέλεση του αναληφθέντος έργου «Ανάπτυξη Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης και Παροχή Σχετικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών» ( Αρ. Διακηρύξεως 9213/ 2012).

Όπως αναφέρει η Byte σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο, η συμβατική αξία του έργου είναι 11.955.020,4 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α., και η προθεσμία εκτέλεσής του αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και διαρκεί για 18 μήνες.

Αντικείμενο του συγκεκριμένου έργου είναι η ανάπτυξη συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και η παροχή σχετικών υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι ενώ πέρυσι το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων της εταιρείας ήταν γύρω στα δύο εκατ. ευρώ, το ποσό αυτό σήμερα κυμαίνεται γύρω στα 20 εκατ. ευρώ, το οποίο έχει χρονικό ορίζοντα διετίας. Επίσης, η εισηγμένη έχει υποβάλει προσφορές σε διαγωνισμούς άνω των 30 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v