Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σελόντα: Στις 11 Σεπτεμβρίου η επαναληπτική ΕΓΣ

Το σχέδιο αναδιάρθρωσης του ομίλου Σελόντα καλούνται να εγκρίνουν οι μέτοχοι σε επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Σελόντα: Στις 11 Σεπτεμβρίου η επαναληπτική ΕΓΣ

Την Πέμπτη 11/09/2014 και ώρα 14.00 μμ, στο ξενοδοχείο CENTRAL θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Σελόντα η οποία καλείται να εγκρίνει το σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρίας, μετά την αναβολή στη γενική συνέλευση της 22ης Αυγούστου, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 22/08/2014 αποφασίστηκε η αναβολή λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης , λόγω μη υπάρξεως της απαιτούμενης εκ του νόμου και του καταστατικού απαρτίας.

Για την Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της 07.09.2014, (ημερομηνία καταγραφής Α΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης) δηλ. την τέταρτη (4η) ημέρα πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Α΄ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης στις 11 Σεπτεμβρίου 2014, η δε σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την 08.09.2014, δηλ. την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της ως άνω Γενικής Συνέλευσης.

Για την Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της 27.09.2014, (ημερομηνία καταγραφής Β΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης), δηλ. την τέταρτη (4η) ημέρα πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Β΄ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης στις 01 Οκτωβρίου 2014, η δε σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την 28.09.2014, δηλ. την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της ως άνω Γενικής Συνέλευσης.

Έναντι της Εταιρείας θεωρείται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την ως άνω αναγραφόμενη ημερομηνία καταγραφής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις διατάξεις του αρ. 28 α του Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει, ο εν λόγω μέτοχος μετέχει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδεια αυτής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v