Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Reds: Η Eurobank Equities αναλαμβάνει ειδικός διαπραγματευτής

Ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της Reds είναι η Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014.

Reds: Η Eurobank Equities αναλαμβάνει ειδικός διαπραγματευτής
Η εταιρία REDS AE ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με την από 04-9-2014 απόφαση της συνεδρίασης της Επιτροπής Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α., η εταιρία EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ απέκτησε την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των κοινών μετοχών της εισηγμένης Εταιρίας REDS ΑΕ προς ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών της, με ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 .

Η εταιρία EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την παραπάνω εταιρία με τους εξής βασικούς όρους:

1- Η EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο σύστημα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών «REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ».

2- Η διάρκεια της απόκτησης της σύμβασης είναι ένα (1) έτος, από την ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας ήτοι έως και την 05-09-2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v