Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audiovisual: Αποχωρεί από 2 θυγατρικές

Η Audiovisual, ανακοινώνει ότι έχει οριστικοποιηθεί συμφωνία μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών που κατέχει στις εταιρίες, ΕΚΑΚ (36,5%) και Ψυχαγωγικά Πάρκα Ρέντη (37%), έναντι συνολικού τιμήματος 2,47 εκατ. ευρώ. Από τις ανωτέρω εταιρίες αποχωρεί και η θυγατρική της Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα έναντι 2 εκ. ευρώ.

Audiovisual: Αποχωρεί από 2 θυγατρικές
Η Audiovisual, ανακοινώνει ότι έχει οριστικοποιηθεί συμφωνία μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών που κατέχει στις εταιρίες, ΕΚΑΚ (36,5%) και Ψυχαγωγικά Πάρκα Ρέντη (37%), έναντι συνολικού τιμήματος 2,47 εκατ. ευρώ.

Αντίστοιχα, η κατά 51% θυγατρική εταιρία Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα, οριστικοποίησε συμφωνία για τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών που κατέχει και η ίδια στις εταιρίες, ΕΚΑΚ (31%) και Ψυχαγωγικά Πάρκα Ρέντη ΑΕ (30%), έναντι συνολικού τιμήματος 2 εκατ. ευρώ.

Οι εν λόγω εταιρίες ΕΚΑΚ και Ψυχαγωγικά Πάρκα Ρέντη, αποτελούν αμιγώς εταιρίες ακινήτων, δεν αναπτύσσουν ίδια δραστηριότητα και η αποεπένδυση από αυτές εντάσσεται στη στρατηγική ενίσχυσης και επικέντρωσης της Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα στην κύρια δραστηριότητα της, η οποία συνίσταται στην εκμετάλλευσης ψυχαγωγικών πάρκων (Allou Fun Park και Kidom).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v