Στις 20 Αυγούστου η νέα γ.σ. της ΕΚΤΕΡ

Σε νέα επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση στις 20 Αυγούστου αναμένεται να εγκριθεί το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης της ΕΚΤΕΡ με τις ”Ηφαιστος” και ”Αστρον” λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας.

Στις 20 Αυγούστου η νέα γ.σ. της ΕΚΤΕΡ
Σε νέα επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου, παραπέμπεται η έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης και της πράξης συγχώνευσης με απορρόφηση από την ΕΚΤΕΡ των τεχνικών εταιριών ”Ηφαιστος” και ”Αστρον” στο πλαίσιο των ανακατατάξεων στον όμιλο ΑΕΓΕΚ - ΕΚΤΕΡ.



Η ορισθείσα για σήμερα γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας δεν πραγματοποιήθηκε καθώς δεν υπήρξε η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία για την λήψη αποφάσεων.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνέλευσης περιλαμβάνονται επίσης:

1. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Δ.Σ. της εταιρίας και των εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων του σχετικά με την συγχώνευση.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας για την πραγματοποίηση της συγχώνευσης και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου.

3. Εξουσιοδότηση μέλους ή μελών του Δ.Σ. της εταιρίας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και για την διενέργεια και υπογραφή κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης που απαιτείται για το σκοπό αυτό και την εν γένει διευθέτηση των διαδικασιών και την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

4. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας λόγω της πιο πάνω τροποποίησης του άρθρου 5 του καταστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v