Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Πιθανή η διανομή μερίσματος το 2015

Τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη του ΟΤΕ με τους αναλυτές για τα αποτελέσματα εννεαμήνου για μέρισμα, Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τηλεοπτικά δικαιώματα.

ΟΤΕ: Πιθανή η διανομή μερίσματος το 2015

Ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο ΟΤΕ στην διανομή μερίσματος το 2015 άφησε η διοίκηση του Ομίλου κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές για τον σχολιασμό των οικονομικών αποτελεσμάτων 9μήνου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τα στελέχη του OΤΕ ανέφεραν ότι αυτό το θέμα θα εξετασθεί τους επόμενους μήνες και στις προθέσεις της διοίκησης είναι να προχωρήσει στην διανομή μερίσματος.

Ο επικεφαλής του OΤΕ κ. Τσαμάζ αναφέρθηκε στις συζητήσεις για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας υπογραμμίζοντας ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να υπογραφεί μία σύμβαση με χαρακτηριστικά αντίστοιχα αυτής που έληξε πρόσφατα.

Επίσης σε αναφορά για το κόστος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Champions League η διοίκηση του ΟΤΕ σημείωσε ότι το κόστος που κατέβαλε για την απόκτηση των δικαιωμάτων είναι ελάχιστα υψηλότερο από αυτό που πληρώνουν σήμερα τα κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v