Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Διευκρινίσεις για αύξηση κεφαλαίου

Σε συμπληρωματική ανακοίνωση με θέμα την πλήρη κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και διάθεση αδιάθετων μετοχών, προχώρησε η διοίκηση της εταιρίας Centric Πολυμέσα.

Centric: Διευκρινίσεις για αύξηση κεφαλαίου
Σε συμπληρωματική ανακοίνωση με θέμα την πλήρη κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και διάθεση αδιάθετων μετοχών, προχώρησε η διοίκηση της εταιρίας Centric Πολυμέσα.

Ειδικότερα, γνωστοποιεί ότι κατά την περίοδο άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης προς κάλυψη της ως άνω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, ασκήθηκαν από τους παλαιούς μετόχους συνολικά δικαιώματα που αντιστοιχούν σε 1.969.927 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές.

Η τιμή διάθεσης κάθε μίας μετοχής είχε οριστεί σε Euro 0,90 και καταβλήθηκε το ποσό των Euro 1.772.934,30. Κατά συνέπεια η αύξηση καλύφθηκε κατά ποσοστό 94,32 επί τοις εκατό.

Οι αδιάθετες μετοχές ανήλθαν σε 118.643, ήτοι ποσοστό 5,68 επί τοις εκατό επί του αρχικού ύψους της αύξησης. Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, κατά την συνεδρίασή του της 5.4.2006 και λαμβάνοντας υπόψη την προγενέστερη απόφαση 02/02/2007 του ιδίου οργάνου καθώς και το Ενημερωτικό Δελτίο για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, διέθεσε τις αδιάθετες μετοχές ως εξής:

Σε δύο παλαιούς μετόχους που επέδειξαν έγκαιρα ενδιαφέρον για τις αδιάθετες μετοχές, σύμφωνα με τα ποσοστά συμμετοχής τους και του αριθμού των μετοχών τους ,διετέθησαν 97.643 μετοχές με τιμή διαθέσεως κάθε μίας Euro0,90, ήτοι συνολικής αξίας Euro87.878,70.

Μετά την ως άνω διάθεση στους ανωτέρω παλαιούς μετόχους και αφού παρέμειναν αδιάθετες 21.000 μετοχές, το Δ.Σ. της Εταιρίας απεφάσισε κατά τα προαναφερόμενα να τις διαθέσει σε ένα φυσικό πρόσωπο με τιμή διάθεσης ευρω 0,90, ήτοι συνολικής αξίας Euro18.900,00 αφού το εν λόγω πρόσωπο εξεδήλωσε σχετικό ενδιαφέρον με σχετική προς τούτο επιστολή που απέστειλε.

Επιπλέον, η εταιρία επισημαίνει ότι ο βασικός μέτοχος δεν συμπεριλαμβάνεται στους 2 παλαιούς μετόχους στους οποίους διέθεσε τις αδιάθετες μετοχές.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καλύφθηκε πλήρως (100 τοις εκατό).

Η ημερομηνία πίστωσης των νέων μετοχών στους λογαριασμούς των δικαιούχων και η έναρξη διαπραγμάτευσής τους στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση της Εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v